LESMAPPEN

LESMAPPEN

Film, filmfiches en lesmappen
Bij al onze films wordt een lesmap aangeboden boordevol informatie en verwerkingsopdrachten. In elke lesmap streven we naar een filmtechnische en inhoudelijke benadering van de film. Een lijst van beschikbare lesmappen vind je op onze Jekino Webwinkel. (Zoek de lesmap via intypen van de titel van de film in het zoekvakje bovenaan de webwinkel.) De online uitbreidingen vind je op www.filmfiches.be.
Op zoek naar een lesmap bij een niet Jekino-titel? Dan verwijzen wij graag naar MOOOV en Lessen in het Donker. Samen met hen werken wij jaarlijks een dertigtal kant-en-klare lesmappen uit.

lesmappen Jekino Educatie

Hoe verkrijg je een lesmap van Jekino Educatie?

  • Lesmappen van recente films (lees: filmreases van 2014 + 2015) kunnen nog enkel gratis bekomen worden bij boekingen van de betreffende film. Die lesmappen vind je nu wel ook terug in onze webshop tegen betaling. Voor €15 krijg je een PDF download.
  • De lesmappen van oudere films vind je ook allemaal terug op de webshop, maar dan als gratis PDF download.
  • Afgedrukte lesmappen kunnen steeds (tegen betaling van €25 inclusief verzendkosten) besteld worden via onze medewerkster Gerd Pardon (gerd@jekino.be of telefonisch 02/247.88.60).

 

Catalogus lesmappen