PRAKTISCHE INFO

PRAKTISCHE INFO

Algemene info - Wat kost een workshop? - Hoe boek je een workshop? - Beeldmateriaal workshops

вывески объемные буквы

1. Algemene info

Locatie
Al onze workshops en vormingen zijn mobiel: ze komen dus naar jou toe. Jij bepaalt zelf de locatie, de dag en het tijdstip.

Voor iedereen
Voor onze workshops zijn geen technische vaardigheden of specifieke voorkennis vereist. Ons aanbod is voor iedereen toegankelijk. Ook met het buitengewoon onderwijs hebben we ervaring.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers is 4. Het maximale aantal deelnemers is 16 in de vrije tijd en 25 in schoolverband, tenzij anders vermeld. Zijn er meer deelnemers, dan splitsen we de groep en komt er een extra begeleider. Om de kwaliteit van de workshop te garanderen, vragen we om het maximum aantal deelnemers te respecteren.

Deelnemerslijst
Gelieve een deelnemerslijst (met vermelding van de leeftijd) 2 weken voorafgaand de workshop door te mailen naar educatie@jekino.be. Zodoende de workshopbegeleid(st)er hiermee rekening kan houden in de voorbereiding.

Workshop bij een film
De workshop bij een film is enkel te boeken in combinatie met de filmvertoning. Auteurs- en vertoningsrechten voor de film dient u te regelen: meer info. Tenzij anders vermeld, dient men de film voor de workshop gezien te hebben.

A la carte - Workshops & trajecten op maat
U vraagt, wij ontwikkelen! Op maat van uw organisatie. Een bijzonder thema? Een originele benadering? Een specifieke doelgroep? Een ongewone locatie? Jekino deelt graag zijn jarenlange expertise met jullie. In onderlinge samenspraak stellen we een programma op, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de deelnemers. Voor een project op maat wordt steeds vooraf een offerte opgemaakt.
Contacteer educatie@jekino.be

Wij voorzien
Al het nodige materiaal afhankelijk van het type workshop (camera’s, laptops, iPads, creamateriaal,…). Meestal wordt dit kort voor de workshop op de locatie geleverd. Gelieve het ergens veilig op te bergen in een lokaal dat kan afgesloten worden en de nodige mensen hiervan te verwittigen.

Beeldmateriaal voor promo
Op deze aparte webpagina staan downloadbare foto's in (middel)hoge resolutie voor promotie van de betreffende workshop in jullie publicatiekanalen en/of brochures. Indien de resolutie van de afbeelding niet voldoet, neem dan contact op met onze webmaster

De aanvrager voorziet
Tenzij anders vermeld hebben we voor een workshop nodig: een ruim lokaal met voldoende bereikbare stopcontacten en/of verdeeldozen met (enkele) tafels en stoelen aan de kant geschoven. Verder hebben we steeds een tv met afstandsbediening en video-ingang OF beamer/smartboard met geluidsinstallatie en een dvd-speler met afstandsbediening. Ook een lokaal dat afgesloten kan worden om het materiaal te bewaren en een contactpersoon met gsm-nummer voor het ophalen en leveren van het materiaal op de locatie.
Het is altijd fijn als alles voor aanvang klaar staat. Ook vragen we aan de organisatie om steeds een persoon extra te voorzien die beschikbaar is in geval van onverwachte voorvallen, EHBO,...

Resultaten
Standaard worden de resultaten van workshops niet aan de deelnemers bezorgd, tenzij anders vermeld. Wil je toch graag een afgewerkt filmpje, meld dit dan voor aanvang van de workshop. Jekino stuurt je het gemonteerd eindproduct digitaal door tegen de prijs van €65. Na elke workshop worden onze harde schijven leeggemaakt en zijn resultaten niet meer te recupereren.


2. Wat kost een workshop?*

Zowel tijdens als buiten de schooluren kost een workshop:
€ 200/begeleider voor één dagdeel (=max. 3 uren)
€ 370/begeleider voor twee aansluitende dagdelen op dezelfde locatie


Vanaf 10 aansluitende dagdelen op dezelfde locatie krijg je 10% korting op je factuur.

Uitzonderingen:
- Filmbespreking: € 40/lesuur met een minimum (of forfait) van 3 aansluitende lesuren
- Filmfrutsels Deluxe: € 225 voor maximum 3 uur (excl. opstellen en afbreken) of € 365 voor maximum 6 uur (excl. opstellen en afbreken)
- Workshop op maat gemaakt: we maken vooraf een prijsofferte op

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering binnen de 30 kalenderdagen voor aanvang van de workshop wordt € 20 aangerekend.
Bij annulering binnen de 14 kalenderdagen voor aanvang van de workshop wordt € 50 aangerekend.
Bij annulering binnen de 2 werkdagen voor aanvang van de workshop rekenen we de volledige kostprijs aan.
 

* = Deze prijs is inclusief materiaalkost, transport van het materiaal en exclusief de verplaatsingsonkosten van de docent (€0,35/km of werkelijke kosten openbaar vervoer). Onze freelancers wonen verspreid over het hele land. We kunnen de verplaatsingskost pas berekenen als we de docent bevestigd hebben. Ook vragen we een middagmaal voor de begeleider te voorzien op een hele dag. Indien dit niet is voorzien, wordt er forfaitair 3€/dag aangerekend op de factuur.


3. Hoe boek je een workshop?

Kies je workshop en contacteer ons via educatie@jekino.be of telefonisch op 03/303.43.20.

Deze informatie hebben we zeker nodig:

  1. de datum, het beginuur en einduur van de workshop
  2. de locatie van de workshop (eventueel facturatieadres als dit verschillend is van de locatie)
  3. Een contactpersoon met telefoonnummer
  4. het aantal deelnemers en hun leeftijd

Wij plaatsen je aanvraag in onze kalender en gaan op zoek naar de geschikte docent. Van zodra we die gevonden hebben, mailen we je het contract door met alle nodige info. Je ontvangt dit meestal een aantal weken voor aanvang van de workshop. In de week voor de workshop word je gecontacteerd inzake de levering van het materiaal. De docent komt ten laatste een kwartier voor aanvang van de workshop toe; afhankelijk van hoeveel materiaal er moet worden klaar gezet, kan dit vroeger zijn. Het materiaal wordt (meestal de volgende dag) opgehaald. De factuur wordt opgestuurd of gemaild. Indien dit nog niet gebeurd is, bezorg je ons de deelnemerslijst. We horen graag wat je er van vond via educatie@jekino.be.