Jekino - home

tmb

Een eigenwijze kinderfilm kijken in een zaal of gewoon thuis? Check onze kalender met filmvertoningen, wedstrijden en leuke downloads!

tmb

Aanbod en info voor het organiseren van een filmvoorstelling zoals huur en transport van de film, vertoningsrechten, Sabam,...

tmb

Film- en workshopaanbod met praktische info, lesmappen, educatieve materialen en filmprojecten zoals Beeldspraak en MakingMovies.

tmb

Jekino Webwinkel heeft een steeds groeiend aanbod kinder- en jeugdfilms op DVD, filmeducatieve materialen en ook enkele filmgadgets!

Vanaf 9 augustus in de bioscoop

Uilenbal

UILENBAL is een verhaal vol vrolijke liedjes over vriendschap, rouw en de belangrijke momenten in een kinderleven. Meer info, vertoningen en foto's: www.jekino.be/uilenbal

JEKINO

Jekino staat al 40 jaar garant voor een levendig en divers kinderfilmklimaat, een organisatie waar cultuur, entertainment en educatie hand in hand gaan. Films en workshops op maat van kinderen, jongeren en hun begeleiders vinden via Jekino hun weg naar de scholen, de bioscopen, cultuurcentra en jongerenverenigingen.

Lees meer