Jekino - home

tmb

Een eigenwijze kinderfilm kijken in een zaal of gewoon thuis? Check onze kalender met filmvertoningen, wedstrijden en leuke downloads!

tmb

Aanbod en info voor het organiseren van een filmvoorstelling zoals huur en transport van de film, vertoningsrechten, Sabam,...

tmb

Film- en workshopaanbod met praktische info, lesmappen, educatieve materialen en filmprojecten zoals Beeldspraak en MakingMovies.

tmb

Jekino Webwinkel heeft een steeds groeiend aanbod kinder- en jeugdfilms op DVD, filmeducatieve materialen en ook enkele filmgadgets!

Nu in de bioscoop

Solan & Ludwig - De Grote Kaasrace

In deze uitermate frisse animatiefilm staan de koddige personages garant voor heel veel humor en plezier. Meer info, vertoningen en foto's: www.jekino.be/degrotekaasrace

JEKINO

  Jekino staat al 40 jaar garant voor een levendig en divers kinderfilmklimaat, een organisatie waar cultuur, entertainment en educatie hand in hand gaan. Films en workshops op maat van kinderen, jongeren en hun begeleiders vinden via Jekino hun weg naar de scholen, de bioscopen, cultuurcentra en jongerenverenigingen.                 

Lees meer